top of page

Eeloleval nädalavahetusel selguvad Eesti meistrid mälumängus

Nädalavahetusel (10.-12.09.21) kogunevad Vinnis Eesti parimad mälumängurid, selgitatakse välja Eesti meistrid üksik-, paaris ja võistkonnamängus. Mängud toimuvad laupäeval ja pühapäeval Vinni-Pajusti Gümnaasiumis.

Eesti meistreid selgitatakse välja iga-aastaselt juba alates 1975. aastast. Tegevmälumänguritest on erinevates mänguliikides enim kordi Eesti meistriks tulnud Indrek Salis, Ove Põder, Alar Särgava, Tauno Vahter ja Igor Habal. Üksikmängus on edukaim olnud viie meistritiitliga Igor Habal, kes asub tiitlit kaitsma ka Vinnis. Tema peamiseks konkurendiks on eeldatavalt mullu alla 30-aastaste mälumängu maailmameistriks kroonitud Kaarel Silmato. Vinniga seotud mälumänguritest on aegade jooksul Eesti meistritiitleid võitnud Jaan Nõmmik (1999 võistkonnamängus), Toomas Uuskam (1999 ja 2019 võistkonnamängus) ning Illar Tõnisson (2019 üksikmängus, 2017-20 paarismängus, 2013 ja 2019 võistkonnamängus).


Eesti meistrivõistlustele eelneb reede õhtul kell 18 individuaalne spordimälumäng, mis leiab aset Vinni Spordihoones.

Kui kellelgi on huvi mõnes mängus osaleda ja mälumänguritega mõõtu võtta, võib julgelt liituda.

Täpsema informatsiooni leiab Eesti Mälumänguliidu veebilehelt www.kilb.ee. Võistluste peakorraldaja on Illar Tõnisson (illar@estpak.ee; 50 64 469).

bottom of page