top of page

Esimene pool jooksusarja hooajast saab joostud


Kutsume kõiki jooksusõpru ja tervisesportlasi sel laupäeval 23. Viru-Nigula rahvajooksule! Võistluskeskus avatakse kell 10.30, lastejooksudega teeme algus kell 12.00 ning põhijooksu start antakse päeval kell 13.00.


JUHEND


Pildil 22. Viru-Nigula rahvajooksu noorim osaleja Markel Thor Sirelmets (Foto: Ain Liiva)


Sel laupäeval ootame Lääne-Virumaa jooksusarja osalejaid Viru-Nigulasse. Pika traditsiooniga kohalik jooks on muutnud võistluspaika, nimelt asub võistluskeskus 300m kaugemal võrreldes senise võistluskeskusega. Asume nüüd staadionil Viru-Nigula spordihoone juures (Kalvi tee 10). Kiriku poolt tulles tuleb sõita 300m edasi ja paremat kätt asub spordihoone.


Uus võistluskeskus lõi eeldused uuteks radadeks, mis omakorda teeb jooksu huvitavamaks. Traditsioonilise 7,5 km põhidistantsi raja huvitavamad lõigud on endiselt sees. Mitmekülgne ja vahelduv maastik ootab osalejaid Asukalda ja Vanaveski metsateedele. Põhijooksu ja noortejooksu finiši viimane 1,5 km on esmalt kruusateel ja viimane 800m asfaltteel. Finišipaik läheb mööda Maarja tänavat ning suundub spordihoone juurde jõudes Põllu tänavalt kergliiklusteele. Põhijooksu uus rada on kindlasti raskem tõusumeetrite osas ning rajale jääb mitu tehnilist laskumist. Pärast 5 km tuleb jooksjatel järjest võtta koguni kolm üsna salakavalat tõusu!

7,2 km põhijooksu rada.


3,4 km noortejooksu rada.


Võistluspäeva avavad lastejooksud, mis toimuvad staadionil. Lastejooksu 600m ring on ümber staadioni asuva mäe ning suures osas murul.

23. Viru-Nigula rahvajooksu korraldab Spordiklubi Running, koostöös Viru-Nigula vallavalitsuse ja heade toetajatega.


Lisainfo: Ainar Sepnik Spordiklubi Running jooksuklubi@gmai.com

+ 372 5336 5686





bottom of page