top of page

Kadrina Spordikeskus sai EOK tunnustusplaadi

2021. aastal otsustas Eesti Olümpiakomitee nelja aasta järel taaskord tunnustada koostöös maakondade spordiliitudega igas maakonnas ühte multifunktsionaalset spordikeskust.

Tunnustus antakse 10 aastaks ning käesoleval aastal pälvis Lääne-Virumaal EOK tunnustuse Kadrina Spordikeskus. Ise tutvustab Kadrina Spordikeskus ennast nii: ''13 erinevat spordiala ja mitmed spordipaigad pakuvad võimalust harrasta spordialasid kõigil soovijail. Viimasel paaril aastal on Kadrina Spordikeskus teinud läbi suure arengu. Koostöös kohaliku omavalitsusega on panustatud sportimistingimuste arendusse jõudsalt. Moodsad ja ajakohased tingimused pakuvad sportimisrõõmu kõigile. Keskuse jõusaalid on oma varustatusega jõudnud sinnamaale, et ka kõige nõudlikum spordisõber saab oma asjad tehtud. Tänu sellele on suurepärased võimalused valla elanikel ja noortel oma vormi realiseerida ja võistlustel hästi esineda''


EOK poolt andis tunnustusplaadi üle taristukomisjoni liige Erich Petrovits, kes sõnas, et Kadrina Spordikeskus on jäänud silma nii investeeringute osas kui ka suure panusega erinevatesse liikumisharrastuse üritustesse.

Kadrina vallavanem Kairit Pihlak lisas, et valla jaoks on oluline luua kogukonnale sportimiseks mugavad ja mitmekesised tingimused. See on olnud eesmärk seni ja ka edaspidi.



bottom of page