top of page

Lääne-Virumaa jooksusari alustab 4. hooaega

Jooksusarja korraldajad loodavad alustada neljandat hooaega 23. mail, mil peaks toimuma 30. Kunda linna jooks. Veel on lootust, et esialgu planeeritud kuupäeval saab jooks toimuda.

Foto: Ainar Sepnik


Lääne-Virumaa jooksusarja korraldajad Vahur Leemets ja Ainar Sepnik on koostöös teiste kaaskorraldajatega pannud paika kalenderplaani, mis aprillis enam tõene polnud. Nimelt tuli edasi lükata 25. aprillile planeeritud 8. Kadrina Paisjärve jooks.

Eeldasime, et Vabariigi Valitsus leevendab 6. mail piiranguid, nii paraku ei läinud. Hetkeseisuga loodame lõplikku infot saada 11. mail, mil teeme otsuse jooksu toimumise kuupäeva osas. 30. Kunda linna jooksu korraldajaks on Kunda Spordikeskus. Jooksu korraldajana nendib, et lihtne ei ole, kuid tuleb hakkama saada ja teha võimalikult palju eeltööd ära. Sarnases olukorras on kahjuks paljud sündmuste korraldajad.


Kui mais ei saa antud üritust korraldada, siis oleme Kunda linna jooksule leidnud alternatiivse kuupäeva juulikuusse. Kadrina Paisjärve jooks toimub hetkeseisuga juunis. Pärast Kundat suundub jooksusari Laekveresse, kus 6. juunil stardib 19. Laekvere-Simuna rahvajooks.


Lääne-Virumaa jooksusari toimub käesoleval aastal täies mahus ehk plaanis on 11-etappi, mis väisavad kogu maakonna kaheksat omavalitsust. Ühine sari näitab KOV-ide ühtsust ja loodetavasti aitab enam kaasa liikumisharrastuse propageerimisele!

Kogu sarja lisainfo, uue etappide kalendri ja registreerimise lingid lisame ülesse jooksusarja kodulehele esimesel võimalusel.




bottom of page