top of page

Spordiliidul valmis uus veebileht

Updated: May 11, 2021

Lääne-Virumaa Spordiliidu juhatus võttis eesmärgiks luua uus veebileht, millest saab maakonna spordivaldkonna olulisemat infot koondav koduleht. Eesmärk on luua kaasaegne veebileht, kust on lihtsasti leitavad nii maakondlikud spordisündmused kui ka erinevate spordialade uudised ja pädevad meediakajastused.

Foto: Grete Veedla


Lääne-Virumaa Spordiliidu juhatuse esimehena oli minu üks esimesi eesmärke luua spordiliidule korralik koduleht. Vana veebileht oli kahjuks selline, kuhu oli üsna häbi liikmeid suunata. Tänane veebileht on ja saab aja jooksul olema kaasaegne, huvitavate spordialade artiklite ja uudistega. Galeriil ning statistikal saab samuti olema lehel oluline koht.


Väga oluline saab olema ka sündmuste kajastamine ja korraliku maakondliku spordikalendri pidamine. Kõik olulisemad ja suuremad üritused peavad olema maakonna spordiliidu kalendrist leitavad. Väga oluline on ristturundus ja koostöö kõigi maakonna omavalitsuste ja ka spordiasutustega. Koostöös on võimalik infot palju paremini nähtavamaks teha ning sellega tunnustada meie spordikorraldajaid, kes ootavad sündmustele nii osalejaid kui ka pealtvaatajaid.


Loomulikult võtab lehe sisseseadmine veel veidi aega ja nõuab erinevate osapoolte koostööd, kuid usun, et oleme suure sammu edasi teinud. Täname kõiki maakonna omavalitsusi koostöö- ja toetuse eest. Samuti täname Reload Arts Digital OÜ esindajaid, kes on Lääne-Virumaalt pärit ning pakkus meile kvaliteetse teenusega kodulehe arendust.


bottom of page